Menu Close

Uitnodiging ALV, social event & 4de CMI-symposium

AAN: alle CMI leden

Beste collega’s,

Het is met veel plezier dat we jullie willen uitnodigen om je via onze symposium website. aan te melden voor onze aankomende evenementen: de algemene ledenvergadering, het social event en het 4de CMI-Symposium ‘Couleur Locale in Bourgondische stijl: Orgaanbetrokkenheid in immuun-gemedieerde ziekten’!, donderdag 5 en vrijdag 6 oktober 2023 in Hotel van der Valk in het schilderachtige Maastricht.

Het CMI-symposium is het jaarlijks terugkerend event dat een brug slaat tussen medisch immunologisch onderzoek, laboratoriumdiagnostiek en kliniek. We hebben vooraanstaande sprekers uitgenodigd om hun inzichten te delen en de nieuwste trends en ontwikkelingen te bespreken. Lees meer over de sprekers.

Maar dat is nog niet alles!
Voordat het symposium begint, bieden wij CMI leden de unieke gelegenheid om deel te nemen aan de algemene ledenvergadering, waar je de kans krijgt om mee te praten over belangrijke beslissingen en ontwikkelingen binnen onze vereniging.
Na de ALV nodigen we jullie uit om deel te nemen aan ons social event. Dit is dé gelegenheid om informeel met elkaar in gesprek te gaan, ervaringen uit te wisselen en nieuwe connecties te leggen. Het belooft een gezellige en ontspannen avond te worden, waarin we de banden tussen CMI-leden kunnen versterken.
En om het allemaal nog aangenamer te maken, kun je er voor kiezen om te genieten van een comfortabele overnachting in het Hotel van der Valk, zodat je uitgerust aan het symposium kunt beginnen.

Programma

Donderdag 5 oktober
14.00 – 16.00 uur ALV
17.30 – 21.30 uur Social Event

Vrijdag 6 oktober
08.30 – 16.45 uur CMI-symposium

Aanmelden
Om je in aan te melden, nodigen we je uit om gebruik te maken van de aanmeldbutton op de symposium website.

Tijdens het aanmeldproces kun je kiezen uit verschillende deelnamepakketten die passen bij jouw interesses en behoeften:

A: deelname ALV + social event + CMI-symposium (met hotelovernachting) ad 200 euro

B: deelname ALV + social event + CMI- symposium (zonder hotelovernachting) ad 125 euro

C: deelname ALV + social event ad 50 euro

D: deelname CMI-symposium ad 75 euro

We raden je aan om je zo spoedig mogelijk in te schrijven, aangezien de plaatsen beperkt zijn.

Dus ga naar de website en schrijf je direct in als CMI-lid om je plaats te reserveren.

Het aantal plaatsen is beperkt en we raden je aan om je binnen nu en twee weken in te schrijven en uiterlijk 1 juli 2023. Na 1 juli 2023 gaat de inschrijving voor het CMI-symposium tevens open voor niet CMI-leden.

Graag tot ziens in Maastricht

Namens het organisatie comité

Joyce van Beers, Jan Damoiseaux, Hans Jacobs, Jeroen Langereis, Ellen van Lochem, Renate van der Molen, Anouk Platteel en Evelien Sprenkeler.